Even voorstellen………………………

 

Ik ben Mariska Elders en ben sinds 1987 werkzaam als oefentherapeut Mensendieck in Veenendaal.

Ik ben begonnen in een groepspraktijk aan het Davidsplein. Later is die praktijk verhuisd naar de Kerkewijk. 
Na achteneenhalf jaar heb ik besloten uit de groepspraktijk te stappen en solo verder te gaan.
Ik heb vijf jaar gewerkt in de praktijk in de Scheepjeshof en ik werk nu al vanaf 2001 in mijn praktijk aan de Gortstraat 39.

Om de kwaliteit van de oefentherapie hoog te houden ben ik altijd bezig met bij- en nascholing en heb ik een aantal opleidingen gedaan:

• 2007 geregistreerd psychosomatisch oefentherapeut (PSOT), kwaliteitsgeregistreerd in KP
• 2010 akte behaald voor de opleiding tot haptotherapie, Synergos, Amersfoort
• 2017 opleiding afgerond voor de specialisatie slaapoefentherapie

Ik begeleid een IOP (Intercollegiaal Overleg Psychosomatiek) en ik werk multidisciplinair samen samen met o.a. huisartsen, psychologen, POH-GGZ, fysiotherapeuten in het netwerk Psycosomatiek Veenendaal. Ik heb goed contact met mijn collega's in Veenendaal en ben bekend met hun expertise. U krijgt als patiënt altijd de juiste zorg op de juiste plek. 

 

Ik ben Jeanine Schut en ben sinds februari 2019 afgestudeerd als oefentherapeut Mensendieck. Jeanine

Tijdens mijn studie heb ik me gespecialiseerd op het gebied van Arbeid en Gezondheid. Hierdoor kunnen mensen met werkgerelateerde klachten ook bij mij terecht. Het is mogelijk om een behandeling op de werkvloer in te plannen, zodat ik met de werkzaamheden kan meekijken en gerichte adviezen kan geven.
Klachtenvrij werken zorgt ervoor dat u het werk langer kunt blijven volhouden en daar wil ik graag een steentje aan bijdragen!
Naast werkgerelateerde klachten kunnen mensen met algemene houding- en beweginggerelateerde klachten natuurlijk ook bij mij terecht.