Slaapoefentherapie

e30c2fc0 0db2 458d bd0a b45286d47006

 

Moeite met inslapen, doorslapen en/of te vroeg wakker worden?

Als slaapoefentherapeut kan ik samen met u aan de slag om de vicieuze cirkel te doorbreken met praktische tips en oefeningen.

U krijgt weer grip op uw slaap.

Er zijn twee mogelijkheden om slaapoefentherapie te volgen:

1. Individuele behandeling d.m.v. verwijzing van uw arts.

Als er slaapklachten zijn. Denk hierbij  aan stressgerelateerde slaapklachten (piekeren), verstoord slaap-waakritme (door bijvoorbeeld ploegendienst), slecht slapen door (chronische) pijn, hulp en ondersteuning bij het afbouwen van slaapmedicatie, OSA. De individuele behandeling wordt op maat afgestemd en vergoed  vanuit de aanvullende verzekering volgens de polisvoorwaarden. 

2. De cursus “Beter leren slapen” met minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers.

Als er interesse is in het onderwerp “slapen” en u wil meer weten over slaapproblemen en wil iets doen aan uw (lichte) slaapproblematiek (niet goed in slaap kunnen vallen, niet kunnen doorslapen en/of te vroeg wakker worden) dan kan deze cursus gevolgd worden. De cursus “Beter leren slapen” bestaat uit 6 lessen van een uur en moet door u zelf worden betaald. De cursus “Beter leren slapen”  bestaat uit 6 "slaaplessen" en is op de dinsdag- of donderdagavond van 19.30 – 20.30 in de praktijk aan de Gortstraat 39 te Veenendaal. Naast theorie en uitleg over slapen en inzicht krijgen in uw persoonlijke slaapproblematiek is het een praktische scholing met veel praktische oefeningen.

De cursus wordt gegeven in een kleine groep van minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers. Vraag mij voor meer informatie

Kosten: € 60,00 (incl. informatiemap)

 

preview